lördag 23 juni 2012

Midsommarafton i Joeström

Så börjar midsommarafton lida mot sitt slut. Ja, egentligen är det ju redan midsommardagen. Det har varit en fantastiskt trevlig dag. Den inleddes med några timmars matlagning, som alltid vid högtider. Sen var det bara att slänga på smink, måla nagellack och byta stass, packa bilen med all mat och köra till Joeström.

Grillen var förberedd och folk började anlända. Det var bara att korka upp vinflaskan och sätta igång med firandet. Det blev en fantastiskt god middag som inleddes med silltårta som förrätt, följt av grillat till varmrätt och avslutades med jordgubbstårta till efterrätt.

Fantastiskt var också vädret. Hittills har sommaren inte varit mycket till sommar här inte, men idag sken solen plötsligt, inte ett moln på himlen och det var till och med varmt så vi kunde sitta ute och äta. Kommer inte riktigt ihåg när vi satt ute på midsommar och åt sist.

Sen har vi suttit och pratat och umgåtts hela kvällen. Kan inte säga annat än att det här var en toppen midsommar! Glad fortsättning på helgen till alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar