söndag 26 augusti 2012

Köpenhamn tur och retur

När man bor såhär nära till saker och ting så måste man ju passa på att nyttja tillfällena att ta del av utbudet. Därför bar det av till Köpenhamn för shoppingtur igår.

Tog tåget från Bromölla och hamnade sen mitt i Köpenhamn. Vi installerade oss på det flashiga hotellet och begav oss ut på Ströget. Mat var prio ett och smörrebröd var målet. Tydligen är det dock inte helt enkelt att hitta smörrebröd fastän man skulle kunna tro det. Det blev en smarrig getostsallad för mig istället, medan Malin och Susanne högg in på smörrebröden, som innehöll för mycket kött för min del.

Med mat i magen började shoppingen, som gick lite trögt för mig i början. Det är inte så lätt att välja när det finns så mycket man vill ha, men snart åkte kortet genom maskinen både en och två och tre gånger.

Utmattade efter ett par timmars shopping pausade vi på hotellet och svidade om till nyinköpen och begav oss ut i stadens nattliv. Förvirrade över att inte riktigt veta var vi skulle drev vi runt city, tog ett glas vin vid en bar och virrade runt bland alla nattmänniskor.

Tillbaka på hotellet slocknade vi direkt. En snabb shoppingtur hanns med även idag efter en gedigen hotellfrukost. Så nu sitter vi på tåget på väg tillbaka med spenderad lön och påsar innehållande diverse inköp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar