tisdag 24 juli 2012

Sushi och sashimi med röding

Under semestern gjorde vi upprepade försök att hitta en sushirestaurang, men lyckades varken på Gotland eller i Lidköping. På Gotland för långt att gå. I Lidköping stängt och nerlagt, har inte Lidköpingsborna upptäckt sushi än? Summa summarum: Ingen sushi på länge.

Sushirestaurang i Tärnaområdet? Skulle inte tro det. Men hur var det nu med Muhammed och berget? Peder och Helena ordnade helt enkelt egen sushi, bättre än på många restauranger och dessutom gjord på egenfångad röding. Sämre kan man äta. Till och med barnen slängde i sig en massa sushi.

2 kommentarer:

  1. Va finns det ingen Sushi restaurang i Linköping. De é ju bra och vet med tanke på att det är min älsklings rätt och att man bor nära Linköping. Men eran hemmagjorda Sushi ser ut att slå våran. Allt bra annars ? / Bager

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Allt är bra.
    Mycket möjligt att det finns sushi i Linköping, men vi var i Lidköping och där finns det inte! Och hemmagjord sushi måste testas. Krävs några gånger innan man får in rätta handlaget, men Peder håler på att bli proffs. Ha det gott!

    SvaraRadera